//

Radno vreme: Ponedeljeka - Subota od 07:00h-17:00h

Pozovite nas

+381 65 341 1363

Elektro usluge

Početna / Elektro usluge / Montaža Ili zamena table sa automatskim osiguračima

Montaža ili zamena table sa automatskim osiguračima

Treba Vam zamena ili montaža table za osigurače ? Mi radimo popravku i motažu table sa osiguračima. Bilo da se rade spratne table za osigurače, table za osigurače u kućama, stanovima ili poslovnim objektima ili table za osigurače za industriju.

Ne mora se stalno raditi zamena table sa osiguračima. Nekada je dovoljno uraditi pojedine korekcije sa strujnim kablovima i da se uradi popravka spratne table. Pod tim podrazumevamo da se prvo uvidi stanje na instalacijama u objektu i da se izračuna koliko opterećenje prave električni uredjaji u kući. Ukoliko su u tablu postavljeni stari topljivi osigurači naš predlog je da se predje na moderne automatske osigurače. Često ljudi problem na starim osiguračima rešavaju menjanjem licne ali to je samo privremeno rešenje. Ako licna nije kvalitetna ili se ne stavi dovoljna količina u osigurač može doći do većih problema. Najvažnija stvar je rasteretiti osigurače da ne trpe opterećenje struje kako ne bi dolazilo da iskakanja iz strujnog kola. Osigurač je tako napravljen da on prvi reaguje ukoliko je napon struje prevelik. Na taj način on štiti električne uredjaje kako u njh ne bi došao preveliki napon struje i time napravio štetu na njima.


Nekada se u prostorima preferira uvođenje klasične vrste osigurača. Ipak novije doba sa sobom nosi i sve veću težnju za uvođenjem modernijeg vida osigurača, kao što su automatski. Osim toga, sudeći po našem dosadašnjem iskustvu, veoma često se traži zamena klasičnih osigurača sa automatskim. Razlozi za to su brojni. Jedan od njih je i lakoća u rukovanju automatskim osiguračima. Pored toga a ne manje važno jeste i unapređenje bezbednosti u prostoru, sa postojanjem table sa automatskim osiguračima.


Nudimo vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu ugradnje automatskih osigurača u poslovnom ili stambenom objektu.

Tražite profesionalne usluge električara?